Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Богодухівська РВА продовжує працювати над прозорістю у використанні бюджетних коштів у районі

    При Богодухівській РВА продовжує свою роботу робоча група «Прозорість і підзвітність». Під головуванням голови робочої групи, заступника начальника Богодухівської районної військової адміністрації Олександра ДЕЙНЕКО 15 січня відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» у Богодухівському районі.
       
        Під час засідання голова робочої групи зазначив, що відповідальними особами за проведення тендерних процедур необхідно дотримуватися річних планів закупівель в 2024 році.
       
        Олександр ДЕЙНЕКО довів членам комісії інформацію про результати моніторингу використання головними розпорядниками бюджетних коштів за грудень 2023 року та за першу половину січня 2024 року. Також доручив членам комісії від Богодухівської міської та Краснокутської селищної рад надати пояснення стосовно доцільності закупівлі живих квітів на загальну суму майже 100,0 тис. грн. по закладу культури Богодухівської міської ради та про закупівлі овочів та фруктів територіальним центром Краснокутської селищної ради.
       
        «Наша основна мета незмінна – контроль за пріоритетністю витрат бюджетних коштів. В умовах воєнного стану насамперед маємо спрямовувати ресурс на оборону, підтримку наших ЗСУ, цивільний захист, забезпечувати стабільне функціонування критичної інфраструктури. Важливо підтримувати проєкти освітньої галузі, охорони здоров’я та соціального захисту. Саме ці напрями мають бути першочерговими для розподілу витрат бюджетного ресурсу» – зазначив заступник начальника РВА, голова робочої групи «Прозорість і підзвітність» Олександр ДЕЙНЕКО.
       
        Завдання діяльності робочої групи убезпечити та попередити учасників тендерних закупівель від можливих правопорушень до моменту укладання договору та перерахування бюджетних коштів.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання