Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулася апаратна нарада

    22 січня 2024 року начальником Богодухівської районної військової адміністрації Анатолієм РИСЦОВИМ проведена апаратна нарада за участю заступника начальника РВА Олександра ДЕЙНЕКИ, керівника апарату РВА Аліни МАЛЕЦЬКОЇ та керівників структурних підрозділів. В ході наради керівники структурних підрозділів доповіли про поточну діяльність.
       
        Начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Тетяна СОРОКОЛАТ доповіла про реалізацію програми «єВідновлення» на території району, та отримання компенсації за пошкоджене житло та грошової допомоги за зруйноване житло, про стан забезпечення потреб вразливих верств населення деревиною паливною за рахунок коштів місцевих бюджетів та міжнародних організацій.
       
        В ході наради начальник відділу освіти та охорони здоров’я Богодухівської РВА Вікторія ЛУКАШОВА інформувала про початок ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, що розпочнеться з 23 січня і триватиме до 19 лютого 2024 року, щодо навчання вчителів з мінної безпеки в закладах освіти за підтримки Відокремленого підрозділу Міжнародної Федерації Handicap International в Україні. Керівником відділу проінформовано про впровадження програми Mr.Leader – інноваційного пілотного проєкту безальтернативної платформи для дошкільнят та вихователів дитячих садочків територіальних громад.
       
        Начальник служби у справах дітей Ольга МАЛЬОВАНА доповіла, що на обліку перебуває 216 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (Золочівська, Краснокутська, Коломацька територіальні громади), всього функціонує 27 будинків сімейного типу, в яких виховуються 182 дитини, та 17 прийомних сімей, в які влаштовано 34 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них новостворених дитячих будинків сімейного типу – 1, створено на основі прийомної сім’ї дитячий будинок сімейного типу – 1, прийомних сімей – 2, переведено з дитячого будинку сімейного типу в прийомну сім’ю – 1, нововлаштованих – 32 дитини. Наразі службою у справах дітей розглядається питання щодо усиновлення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та усиновлення дитини другого з подружжя, готуються висновки про доцільність усиновлення та відповідність його інтересам дитини, щорічні звіти про стан виховання, утримання і розвитку дітей у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях, які подаються до служби у справах дітей Харківської обласної військової адміністрації, договори та додаткові договори про влаштування дітей на виховання та спільне проживання, розробляються соціальні паспорта родин в яких відбуваються зміни.
       
        Начальник відділу оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Олександр ЛЕЩЕНКО довів інформацію про хід виконання встановлених показників з мобілізації людський та транспортних ресурсів.
       
        За підсумками наради Анатолій РИСЦОВ наголосив на недопущення зменшення темпів проведення оповіщення в громадах району та визначив першочергові завдання.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання