Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщину передадуть 44 авто від Литовської Республіки

    Заступник начальника ХОВА Михайло Харнам з робочим візитом відвідав Литву на запрошення депутата Європейського Парламенту Пятраса Ауштрявічюса.
       
        Як зазначив Михайло Харнам, Литовська Республіка з перших днів повномасштабного вторгнення рф надає допомогу Україні, зокрема Харківському регіону. Заступник Харківської ОВА разом з членом наглядової ради БО «БФ «Коло» Віктором Кривенком провели низку зустрічей та перемовин.
       
        «Наразі чекаємо чергову партію автівок. З 131 передбаченої авто для України, 44 прибуде на Харківщину. Активну участь в організації доставки автівок та їх ремонті беруть БО «БФ «Коло» та Пісочинська громада. За що їм окрема вдячність», – сказав Михайло Харнам.
       
        Окрім того, обговорили найбільш критичні потреби Харківського регіону з Віце-спікером Сейму Литовської Республіки Паулюсом Саударгасом, з головою економічного комітету Сейму Литви Казисом Старкявічюсом та депутатом Литовського Сейму Андрюсом Купчинскасом.
       
        Також під час зустрічі розглянули можливість посилення співпраці з головою литовської делегації в ПАРЄ, депутатом Сейму всіх скликань Емануелісом Зінгерісом, який є автором та доповідачем резолюції щодо агресії росії проти України в ПАРЄ.
       
        «Від імені начальника ХОВА Олега Синєгубова та від себе особисто подякував кожному за допомогу, а також – Генеральному директору Литовського державного лісогосподарського підприємства Валдасу Каубре, керівнику NGO Blue/Yellow Йонасу Охману, раднику Першого керівника відновленого Сейму Литви Вітаутаса Ландсбергіса Андрюсу Тучкусу, власнику транспортної компанії «Bleiras Logistics» Кестутісу Тільвіті за активну участь у всебічній підтримці України. І особисто – депутату Європейського Парламенту Пятрасу Ауштрявічюсу. За ті зусилля, які вони докладають задля забезпечення України та Харківщини гуманітарною допомогою», – додав заступник начальника Харківської ОВА.
       
        Зокрема, Михайло Харнам розповів про стан відбудови постраждалих від війни територій та презентував проєкти щодо розвитку громад.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання