Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулося засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність»

    31 січня поточного року відбулося засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність». На порядку денному розглядалися три питання. В ході зустрічі голова робочої групи, заступник начальника Богодухівської районної військової адміністрації Олександр Дейнеко зауважив про необхідність інформувати робочу групу щодо залучення до місцевих бюджетів коштів додаткової дотації, яка спрямовується на вирівнювання диспропорцій у місцевих бюджетах району, які виникли в умовах воєнного стану та коштів фонду ліквідації наслідків збройної агресії в 2024 році.
       
        Олександр Дейнеко довів до відома членів комісії результати моніторингу витрат бюджетних коштів, які проведені головними розпорядниками або розпорядниками коштів місцевих бюджетів в другій половині січня місяця 2024 року.
       
        І цього разу зазначалися питання стосовно доцільності закупівель по КП «БОГОДУХІВВОДА» Богодухівської міської ради; відділу освіти Краснокутської селищної ради. По КЗ «Центр надання соціальних послуг Валківської міської ради» є питання стосовно ціни на придбання картоплі в розмірі 23 грн. за кілограм. Звернув увагу присутніх на тарифи з послуг теплопостачання, а саме: вартість 1 Гкал становить по КП «ГОСПОДАР» - 9625 грн., по ТОВ «Котельні лікарняного комплексу» - 3659 грн.
       
        Попередив про особисту відповідальність за можливі правопорушення та за недотримання вимог щодо пріоритетності витрат бюджетних коштів. В умовах війни насамперед маємо спрямовувати ресурс на оборону, підтримку наших ЗСУ, цивільний захист, забезпечувати стабільне функціонування критичної інфраструктури.
       
        Також важливо підтримувати проєкти освітньої галузі, охорони здоров’я та соціального захисту.
       
        Саме ці напрями мають бути першочерговими для витрат бюджетного ресурсу.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання