Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Сьогодні — друга річниця початку повномасштабного вторгнення.

    Сьогодні — друга річниця початку повномасштабного вторгнення.
       
        Два роки тому 24 лютого вся Україна прокинулась від вибухів. Росія віроломно розпочала повномасштабне вторгнення на територію України. Російська армія прицільно била ракетами по військових частинах, аеродромах, цивільній інфраструктурі і житлових будинках. Потяглись нескінченні колони військової російської техніки.
       
        Ця загарбницька війна , стала причиною загибелі сотень тисяч людей, принесла українському народові численні страждання, мільйони українців вимушені були покинути свої домівки та країну.
       
        Росія планувала захопити Україну за декілька тижнів, але не врахувала незламний дух українського народу і героїчний спротив, який зруйнував плани агресора. Завдяки Силам Оборони України, ворога не тільки вдалося зупинити, а й визволити значну частину території України від російської окупації. За два роки повномасштабної війни Україна завдала чималих втрат росії як в живій силі, так і в озброєнні та техніці.
       
        Українці не лише вистояли, але й довели всьому світу, що можуть перемагати російську агресію.
       
        У цій війні Україна бореться за суверенітет, незалежність та територіальну цілісність. Ця боротьба обов’язково завершиться нашою Перемогою не зважаючи ні на що, а росія відповість за все.
       
        Вічна Слава нашим загиблим захисникам і захисницям! Вічна пам’ять усім цивільним, які загинули! Пам’ятаємо! Вистояли – переможемо! Слава Україні! Героям слава!
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання