Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Французькі партнери допомагатимуть облаштовувати укриття Харківщини

    Про це йшлося під час зустрічі заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова, очільниці облради Тетяни Єгорової-Луценко з головою Комісії з питань транскордонних, європейських та міжнародних відносин Регіону Гранд-Ест Французької Республіки Крістіаном Дебевом.
       
        На Харківщині продовжуються роботи з будівництва нових та поповнення матеріально-технічної бази наявних укриттів цивільного захисту. Одні з пріоритетних об’єктів – укриття закладів освіти, зазначив Євген Іванов.
       
        «За сприятливої безпекової ситуації плануємо розпочати офлайн-навчання у віддалених від кордону із країною-агресором районах. Потребуємо допомоги наших міжнародних партнерів щодо посилення матеріально-технічної бази, облаштування, будівництва нових укриттів. Це дасть змогу не лише розпочати очне навчання, але й покращити умови перебування в бомбосховищах для місцевого населення», - зазначив Євген Іванов.
       
        Окрему увагу приділили питанню енергетичної безпеки Харківської області. Регіон потребує енергетичної децентралізації, аби вдало провести майбутній опалювальний сезон. Обговорили потребу у когенераційних установках, генераторах для розосередження об’єктів теплової і електричної генерації.
       
        «Для старту перемовин щодо постачання обладнання та устаткування для оснащення укриттів та забезпечення регіон додатковими джерелами енергії, потребуємо перелік потреб та інформації щодо стану об’єктів цивільного захисту. Після опрацювання цих даних проводитимемо спільну онлайн-конференцію з пошуку донорів», - повідомив Крістіан Дебев.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання