Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині оголосили примусову евакуацію статусних дітей з прифронтових населених пунктів

    Відповідне рішення ухвалили в ході засідання Ради оборони області під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.
       
        «Станом на сьогодні на території громад у 30-кілометровій віддаленості від державного кордону або лінії розмежування перебуває 113 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З метою збереження життя і здоров’я статусних дітей сьогодні в ході засідання Ради оборони області ухвалили рішення про проведення їх примусової евакуації разом із законними представниками», – сказав Олег Синєгубов.
       
        За словами начальника ХОВА, примусова евакуація статусних дітей проводитиметься на території Борівської громади Ізюмського району; Вільхуватської, Великобурлукської, Куп'янської, Кіндрашівської, Курилівської, Шевченківської громад Куп'янського району; Золочівської та Богодухівської громад Богодухівського району; Вовчанської громади Чугуївського району.
       
        Всіх евакуйованих дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування разом із їх законними представниками розмістять у підготовлених місцях компактного проживання на території Харківської області або в інших регіонах України, забезпечать гуманітарною допомогою, психологічною підтримкою юта юридичним супроводом.
       
        Крім цього, в ході засідання Ради оборони області спільно з військовими розглянули безпекові питання та мобілізаційні процеси.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання