Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Російські окупанти задіяли піхоту, авіацію та броньовану техніку для атак на прикордонні Харківщини

    Про це під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі ХОВА розповів начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.
       
        У боях на прикордонні окупанти застосовують важку броньовану техніку, а артилерійські та авіаційні удари завдають з того боку кордону. Загарбники не задіяли увесь особовий склад, який планували «кинути» для загострення ситуації.
       
        «Ми очікували та були готові до того що російські загарбники розпочнуть атаки ще й на Золочівщині. Тож бачимо, що окупанти мають певний резерв підрозділів, які готові в будь-який момент застосувати. Мета – відволікти українських захисників з Донеччини, продовжувати чинити геноцид українського народу, або намір часткового оточення Харкова. Усе це може бути їх намірами», - зазначив Олег Синєгубов.
       
        Водночас, російські окупанти активно використовують ліси для ведення бойових дій.
       
        «Наразі на прикордонні триває стабілізація лінії фронту. Ворог перебуває у лісах, що частково ускладнює його виявлення. Утім, українські захисники продовжують злагоджену роботу та нищать окупантів на цих напрямках», - повідомив Олег Синєгубов.
       
        На околицях прикордонного міста Вовчанськ тривають бойові дії. В приватному секторі населеного пункту точаться баталії між українськими захисниками і ворогом. Сили оборони України проводять зачистку вулиць від окупантів.
       
        «Надходить інформація, що ворог міг взяти в заручники цивільне населення. Наразі ці дані перевіряються. Тобто, окупанти продовжують використовувати людей, як «живий щит»», - додав Олег Синєгубов.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання