Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведено апаратну нараду

    14 травня начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій Рисцов провів апаратну нараду за участі заступника Олександра Дейнеки, керівника апарату та керівників структурних підрозділів.
       
        В ході наради начальник відділу освіти та охорони здоров’я Вікторія Лукашова інформувала про навчання лікарів первинної ланки медичної допомоги (сімейних лікарів, терапевтів, педіатрів) з надання психологічної допомоги населенню, яке відбулося в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я - ініціативи першої леді Олени Зеленської.
       
        Заклади охорони здоров’я первинної ланки медичної допомоги мають договір із НСЗУ з надання послуг за пакетом «Супровід і лікування дорослих та дітей з психічними розладами на рівні медичної допомоги», щоб кожен хто потребує міг отримати психологічну підтримку.
       
        Урядом затверджено чіткий перелік документів на проходження медико-соціальної підтримки (МСЕК). Окремі зміни стосуються проходження МСЕК військовослужбовцями. Так, відтепер причинний зв'язок інвалідності а також ступінь втрати працездатності колишніх військовослужбовців встановлюватиметься на підставі постанови ВЛК, оформленою довідкою ВЛК, свідоцтвом про хворобу або протоколом засідання штатної ВЛК. Ступінь втрати працездатності військовослужбовця комісія встановлюватиме після закінчення його лікування. На підставі даних про втрату здоров’я комісія розроблятиме програму медичної, професійної та соціальної реабілітації.
       
        Начальник відділу оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Олександр Лещенко доповів про хід проведення обов’язкової евакуації населення з прикордонних населених пунктів Богодухівської міської та Золочівської селищної територіальних громад Богодухівського району. Начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Тетяна Сороколат проінформувала про публічні послуги «єВідновлення» щодо компенсації пошкодженого майна та про початок виконання заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства громад району до опалювального періоду 2024/2025 років.
       
        За результатами наради Анатолій Рисцов надав відповідні доручення.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання