Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Харківщину з робочим візитом відвідала Віцепрем’єр-міністр - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій

    Ірина Верещук спільно з начальником ХОВА Олегом Синєгубовим та Координаторкою ООН в Україні Деніз Браун відвідали гуманітарний хаб для громадян, яких евакуюють з прифронтових та прикордонних населених пунктів Харківщини.
       
        «Мобілізуємо всі ресурси на гуманітарне реагування. Задіяні громади, міжнародні партнери, волонтерські організації. Маємо особливо подбати про громадян, які евакуюються до Харкова із Вовчанського, Липецького напрямків та інших гарячих зон області. Тут зараз нелегко. Дуже вдячна Обласній військовій адміністрації за потужну проведену роботу, а також всім, хто залучений до порятунку наших людей. Окрема подяка координаторці ООН в Україні Деніз Браун, а також нашим партнерам з ООН, OCHA, МОМ, УВКБ ООН. Надзвичайно важливо бачити й розуміти, що ми не одні», – сказала Ірина Верещук.
       
        У координації з обласною військовою адміністрацією благодійні й волонтерські організації, а також міжнародні партнери надають евакуйованим гуманітарну, психологічну та юридичну допомогу, проводять консультації стосовно грошових виплат. Крім цього, всім евакуйованим за потреби надається безкоштовне тимчасове житло на базі підготовлених гуртожитків закладів освіти.
       
        «Ворог продовжує завдавати ударів по цивільним об'єктам Харківщини. Найбільше страждають прифронтові й прикордонні громади. Ми щодня комунікуємо з жителями цих населених пунктів щодо необхідності покинути небезпечні території. Евакуаційні заходи із залученням правоохоронних органів, медиків, волонтерів тривають щодня. Продовжуємо рятувати наших людей», – сказав Олег Синєгубов.
       
        Нагадаємо, охочі евакуюватися можуть цілодобово звертатися на «гарячу лінію» Єдиного координаційного гуманітарного центру за номером: 0-800-33-92-91.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання