Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 21 травня

    О 02:15 ворог завдав удару по місту Харків. Внаслідок обстрілу БПЛА по чотирьом локаціям пошкоджено 25 вантажних автомобілів і автобусів, 3 легкових автомобілі. Також пошкоджено вікна в триповерховій офісній будівлі комунального підприємств. Пошкоджено 4 приватні будинки.
       
        Внаслідок ракетного обстрілу транспортного підприємства постраждали 2 людини. Всього постраждали 7 людей — гостра реакція на стрес.
       
        О 19:45 у с. Івашки Богодухівського району внаслідок обстрілу зруйновано будинок, пошкоджено ще 5.
       
        О 16:00 у с. Кам’янка Ізюмського району внаслідок підриву на вибухонебезпечному предметі постраждав цивільний чоловік — госпіталізований.
       
        На Харківському напрямку кількість боєзіткнень в порівнянні з минулою добою знизилась майже вдвічі. Ворог здійснив пʼять спроб прорвати оборону наших військ в районах Стариці, Липців і Вовчанська. Бої тривають у трьох локаціях.
       
        Ситуація контрольована. Наші воїни в окремих районах провели низку штурмових дій, тривають заходи з посилення стійкості оборони.
       
        «На Купʼянському напрямку кількість спроб окупантів йти вперед збільшилась до 13. Бої тривають в районах сіл Синьківка і Стельмахівка. В ході боїв втрат позицій та територій не допущено», – сказав Олег Синєгубов.
       
        З територій Чугуївського, Харківського та Богодухівського районів всього евакуювали 10776 людей, додав начальник ХОВА.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання