Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Віта Ковальська спільно з т.в.о. Міністра культури Ростиславом Карандєєвим провела робочу зустріч із представниками медіа Харківщини

    Учасники заходу обговорили напрямки сталого функціонування й розвитку друкованих, інтернет-видань, а також радіо і телебачення в області.
       
        Особливу увагу приділили питанням безпеки працівників ЗМІ, котрі перебувають на прифронтових територіях та виїжджають у місцях ворожих влучань; фінансової підтримки регіональних медіа з боку держави та спрощення системи ліцензування.
       
        «Завдяки роботі ЗМІ весь світ бачить масштаб трагедії, яку спричиняє збройна агресія рф у Харківській області. Ворог продовжує терор мирного населення, щодня завдаючи ударів по цивільних та інфраструктурних об'єктах області. Наше спільне завдання – всебічно підтримувати працівників ЗМІ всіх форматів, адже об'єктивна та якісна журналістика є важливим і потужним інструментом у інформаційній боротьбі з ворогом. Це питання перебуває на особистому контролі начальника ХОВА Олега Синєгубова», – сказала Віта Ковальська.
       
        Тимчасово виконуючий обов’язки Міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв зазначив, що держава посилить підтримку регіональних медіа, особливо на деокупованих територіях.
       
        «Регіональні медіа повинні мати можливість розвиватися і продовжувати задовольняти потреби громад. В умовах війни та небезпеки роль регіональних ЗМІ зростає в рази. Ми щиро дякуємо всім журналістам, які, ризикуючи власним життям, продовжують нести свою місію, інформуючи та об'єднуючи людей, підтримуючи дух стійкості», – сказав Ростислав Карандєєв.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання