Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведена службова нарада

    19 червня 2024 року під головуванням начальника Богодухівської районної військової адміністрації Анатолія РИСЦОВА проведена службова нарада щодо виконання мобілізаційних заходів в громадах Богодухівського району.
       
        В нараді взяли участь заступник начальника Богодухівського РВП ГУ НП в Харківській області, заступник начальника Богодухівської окружної прокуратури, начальник Богодухівського РТЦК та СП, голови територіальних громад району та голови військово-лікарських комісій.
       
        Довів до відома керівників територіальних громад оновлене розпорядження щодо проведення заходів мобілізації людських та транспортних ресурсів на території району та наголосив на забезпеченні виконання планових мобілізаційних завдань з поставки мобілізаційних ресурсів саме підприємствами, установами та організаціями, які знаходяться на території громад.
       
        Акцентував увагу голів військово-лікарських комісій на організацію роботи комісій в режимі 24/7, доручив керівникам територіальних громад провести аналіз діяльності позаштатних постійно-діючих військово-лікарських комісій, з питань правильності винесення постанов та підстав направлення військовозобов’язаних на додаткове обстеження стану здоров’я.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання