Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведена службова нарада

    28 червня 2024 року під головуванням начальника Богодухівської районної військової адміністрації Анатолія РИСЦОВА проведена службова нарада щодо мобілізаційних заходів в громадах Богодухівського району.
       
        В нараді взяли участь заступник начальника Богодухівського РВП ГУ НП в Харківській області, начальник Богодухівської окружної прокуратури, начальник Богодухівського РТЦК та СП, а також в режимі онлайн голови територіальних громад району.
       
        Начальник Богодухівського РТЦК та СП підполковник Володимир БУРЛА довів результати проведення мобілізації людських та транспортних ресурсів в Богодухівському районі за червень 2024 року, а також проінформував про проведення оповіщення в громадах району. Звернув увагу на проблемах у виконанні зазначених заходів та на шляхи їх вирішення.
       
        Анатолій РИСЦОВ подякував Богодухівському міському голові Володимиру БЄЛОМУ за організацію проведення заходів по мобілізації, а також звернув увагу керівників інших громад району на активізацію роботи з даного питання. Акцентував увагу на необхідності покращення роботи з керівниками підприємств стосовно виконання розпоряджень Богодухівського РТЦК та СП по проведенню мобілізації. Керівник району довів розпорядження начальника Харківської обласної військової адміністрації про призначення начальника Богодухівського РТЦК та СП підполковника Володимира БУРЛИ комендантом Богодухівського району.
       
        За результатами наради були конкретизовані завдання з проведення мобілізаційних заходів.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання