Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулася апаратна нарада

    Чергову апаратну нараду провів начальник районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ. В нараді взяли участь заступник начальника Олександр ДЕЙНЕКО, керівник апарату Аліна МАЛЕЦЬКА та керівники структурних підрозділів.
       
        Про хід мобілізаційних заходів та стан здійснення заходів щодо реорганізації районних державних адміністрацій доповів Олександр ДЕЙНЕКО.
       
        Начальник відділу освіти та охорони здоров’я Вікторія ЛУКАШОВА інформувала про стан підготовки закладів освіти та охорони здоров’я до осінньо-зимового періоду 2024/2025 року, про педагогів-кандидатів району на участь у конкурсі Global Teacher Prize Ukraine та про потребу в шкільних автобусах для закладів освіти та ІРЦ району.
       
        Начальник відділу оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Олександр ЛЕЩЕНКО інформував про хід проведення евакуаційних заходів, у тому числі в примусовий спосіб дітей з їх батьками, особами, які їх замінюють, або іншими законними представниками, з окремих населених пунктів Золочівської селищної територіальної громади. Також довів завдання керівникам служб цивільного захисту району щодо розроблення розділів плану цивільного захисту на особливий період.
       
        Щодо реалізації програми «єВідновлення» на території району та отримання компенсації за пошкоджене житло та грошової допомоги за зруйноване житло доповіла начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Тетяна СОРОКОЛАТ. Також проінформувала про стан виконання заходів з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2024/2025 років.
       
        За результатами наради Анатолій РИСЦОВ надав відповідні доручення.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання