Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олег Синєгубов в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів про оперативну ситуацію на Харківщині

    Ворог продовжує завдавати ударів по цивільним об'єктам області, повідомив начальник Харківської ОВА.
       
        «Нещодавно і місті Харків пролунали два вибухи. Наразі підрозділи ДСНС аналізують ситуацію. За щойно оновленою інформацією, внаслідок обстрілу вибуховою хвилею травмовані 26-річна жінка та двоє дітей 12 та 15 років. Вони зазнали акубаротравм. Підрозділи ДСНС аналізують місця влучань, перевірка триває», – сказав Олег Синєгубов.
       
        Впродовж доби окупанти випустили по території Харківщини 29 керованих авіабомб. Ворог також застосовував системи С-300, С-400, артилерію, міномети, FPV-дрони. Ударів зазнали майже всі райони області - Чугуївський, Богодухівський, Харківський, Ізюмський, Куп'янський.
       
        «Днями ворог вперше застосував по місту Харків ФАБ-500, яка значну руйнівну силу. Вкотре звертаємося до жителів області із проханням завчасно реагувати на сигнал повітряної тривоги і за можливості перебувати в укриттях», – наголосив Олег Синєгубов.
       
        На Харківщині триває евакуація жителів прикордонних та наближених до лінії фронту населених пунктів.
       
        «Є громади, де ми застосовуємо евакуацію у примусовий спосіб. Це означає, що місцеві жителі ігнорують наші заклики виїжджати до більш безпечних місць. Тому доводиться застосовувати радикальних заходів, для того, щоб примусово евакуйовувати родини із дітьми. З Куп’янського напрямку евакуювали 9 дітей з родинами. Залишаються на території двох громад, де передбачена евакуація, ще 11 дітей. Це села Дорошівка та Моначинівка. Безпекова ситуація в області залишається складною. Вкотре нагадуємо всім жителям прифронтових і наближених до кордону населених пунктів: не нехтуйте правилами безпеки, завчасно подбайте про себе та своїх рідних», – сказав Олег Синєгубов.
       
        Всього від 10 травня із Липцівського, Вовчанського та Богодухівського напрямків евакуйовано 12 101 людину, додав начальник Харківської ОВА.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання