Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Вчителі Харківщини можуть взяти участь у Національній премії Global Teacher Prize Ukraine 2024

    За умовами конкурсу, переможець отримає 1 мільйон гривень на власний освітній проєкт. Про це йшлося в ході апаратної наради 3 липня під керівництвом начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.
       
        «Питання щодо участі громад у Національній премії Global Teacher Prize Ukraine 2024 обговорювалося під час наради з Офісом Президента України. На важливості цього конкурсу також наголошували представники Міністерства освіти і науки. Попри щоденні ворожі обстріли продовжуємо розвивати сферу освіти в області. З безпекових міркувань ми не можемо поки що відновити очні заняття в регіоні, але робимо все можливе для якісної освіти дітей у режимі онлайн. Велика подяка нашим педагогам за важливу роботу, яку вони виконують в умовах воєнного стану. Закликаю вчителів області долучатися до участі в Національній премії. Переконаний, що на Харківщині - велика кількість гідних освітян», – сказав Олег Синєгубов.
       
        Щорічний захід проводиться для вчителів, які зробили видатний внесок у професію. Головний переможець отримає 1 мільйон гривень для власного освітнього проєкту та вирушить у подорож на Світову премію Global Teacher Prize.
       
        Серед вимог до учасників – досягнення помітних результатів у навчанні учнів; застосування інноваційних та ефективних освітніх практик, які можна відтворювати та розширювати так, щоб вплинути на освіту в усьому світі; заохочення інших вчителів залишатися в професії, розвивати їх навички, а також стимулювання молодого покоління приєднуватися до вчителювання; інтеграція з громадою, позитивний вплив вчителя за межами класної кімнати; життєстійкість до викликів сьогодення.
       
        Подати анкети для участі в конкурсі можна до 8 липня. Відбір заявок триватиме до 7 серпня, після чого організатор Премії громадська спілка «Освіторія» обере 50 претендентів. До 27 серпня представники незалежних освітніх організацій та фіналісти попередніх років проведуть інтервʼю з відібраними учасниками, а 1 вересня буде урочисто оголошено ТОП-10 фіналістів Премії. У період з 12 по 15 вересня експертне журі Премії оцінюватиме педагогічну майстерність фіналісті і після таємного голосування визначить переможця.
       
        До участі в Премії вже зареєструвалися 25 вчителів від 16 громад області: Коломацької, Валківської - Богодухівського району; Великобурлуцької, Курилівської - Куп'янського району; Дергачівської - Харківського району; Красноградської, Старосвітської, Сахновщинської, Зачепилівської, Наталинської, Кегичівської - Красноградського району; Первомайської - Лозівського району; Чугуївської, Зміївської, Новопокровської - Чугуївського району.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання