Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині продовжує працювати Програма «Куп’янський дрон»

    Програма має на меті об’єднати суспільство у боротьбі проти збройної агресії російської федерації та стимулює громадян України до виробництва FPV-дронів для передачі їх Збройним Силам України, що виконують свої обов’язки на Куп’янському напрямку.
       
        «Куп’янський дрон» — це самостійна платформа розміщена на сайті Куп’янської міської ради. Налагодження комунікації з учасниками відбувається без розміщення персональних даних. Посилання на платформу.
       
        Учасниками платформи є:
       
        • Інженери — фізичні особи, громадяни України, які авторизуються за допомогою мобільного додатку Порталу (Дія) під роллю «Хочу зібрати дрон», проходять курс навчання, реєструють намір про збір дрону/дронів. Передають зібраний дрон/дронів на тестування. Отримують /не отримують (відповідно до Порядку, затвердженого рішенням виконавчого комітету КМР) компенсацію з бюджету Куп’янської міської територіальної громади.
       
        • Постачальники — фізичні/юридичні особи, які авторизуються під роллю «Хочу стати постачальником запчастин», постачальники можуть використовувати платформу для формування пропозицій з постачання комплектуючих для збору дронів інженерами.
       
        • Донатори — ті, хто перераховують кошти на рахунок благодійного фонду, авторизується під роллю «Хочу задонатити».
       
        • Благодійні фонди (структури), які відповідно до угоди про співробітництво з виконавчим комітетом КМР відкривають грошові рахунки, на яких акумулюються донати і які спрямовують акумульовані кошти відповідно до потреб та запитів військових частин.
       
        Партнерами платформи є:
       
        - Victory Drones – це проєкт, який разом з досвідченими експертами та практиками створив цикл відеолекцій та навчальних матеріалів, присвячених корисним технологіям та їхньому застосуванню в умовах війни.
       
        - БО БФ «ІВЕНТРУМ» — благодійна організація.
       
        - Дія.Підпис — кваліфікований електронний підпис, який використовується для авторизації на платформі «Куп’янський дрон». Виконавчий комітет Куп’янської міської ради є посередником між учасниками платформи як сторона, що надає вебсайт для учасників платформи, формує потреби у дронах відповідно до заявок військових, забезпечує логістику, адміністрування та часткову компенсацію за послугу складання дрону у разі позитивного висновку тестування.
       
        Завдання платформи «Куп’янський дрон»:
       
        • налагодити ланцюжок взаємодії між усіма учасниками;
       
        • мотивувати всіх учасників об’єднатися навколо однієї ідеї — збирання fpv дрону;
       
        • організувати через благодійні фонди збір коштів для додаткового обладнання, потрібного у роботі пілотів fpv дронів;
       
        Доступ до платформи реалізується через Дія.Підпис.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання