Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Харківщина отримала від Фундації Олени Зеленської та МОЗ 10 машин швидкої допомоги

    Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.
       
        «Хочу подякувати всім працівникам екстреної медичної допомоги Харківської області за важливу роботу, яку ви в умовах воєнного стану виконуєте щодня. Пишаємося вашою стійкістю і професіоналізмом. Для покращення умов праці та більшої ефективності надання послуг від Фундації Олени Зеленської, за сприяння Міністерства охорони здоров'я України та платформи UNITED24 передаємо 10 сучасних машин швидкої допомоги з обладнанням. Дякуємо першій леді України за увагу до Харківщини та МОЗ за підтримку медичної сфери регіону», – сказав Олег Синєгубов.
       
        Вже сьогодні автомобілі вирушать до відділень «екстренки» у місті Харкові, а також Дергачівській, Ізюмській, Красноградській, Чугуївській, Лозівській та Валківській громадах.
       
        За словами директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Харківській області Віктора Забашти, машини обладнані повним комплектом сучасних засобів надання послуг пацієнтам.
       
        «Новий транспорт стане вагомою підтримкою спроможності наших відділень у громадах. Через збройну агресію окупантів автопарк сильно страждає. Всього за поточний рік на Харківщині було пошкоджено 25 «швидких», за весь період повномасштабної війни – понад 100 транспортних засобів», – зазначив Віктор Забашта.
       
        Під час заходу Олег Синєгубов відзначив 11 працівників Центру екстреної медичної допомоги почесними грамотами та подяками начальника Харківської обласної військової адміністрації.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання