Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведена службова нарада

    5 липня начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ за участю начальника Богодухівського РВП ГУ НП в Харківській області, начальника Богодухівської окружної прокуратури, начальника Богодухівського РТЦК та СП провів нараду з керівниками територіальних громад району щодо мобілізаційних заходів в районі.
       
        Перед присутніми виступив з інформацією представник комунальної установи «Обласний центр підготовки населення до національного спротиву», основним завдання якої є проведення базової загальновійськової підготовки громадян України в районах області.
       
        Начальник Богодухівського РТЦК та СП підполковник Володимир БУРЛА проаналізував результати проведення мобілізації людських та транспортних ресурсів в Богодухівському районі за червень 2024 року та довів нові мобілізаційні завдання на липень місяць, а також проінформував про проведення оповіщення в громадах району. Звернув увагу на проблеми у виконанні розпоряджень виданих Богодухівським РТЦК та СП на підприємства, установи та організації району щодо незадовільного їх виконання та доставки військовозобов’язаних до відділів Богодухівського РТЦК та СП.
       
        Анатолій РИСЦОВ довів нове розпорядження «Про мобілізацію людських та транспортних ресурсів в Богодухівському районі» та акцентував увагу на необхідності покращення роботи органів місцевого самоврядування з керівниками підприємств стосовно виконання завдань мобілізації.
       
        За результатами наради були поставлені конкретні завдання з проведення мобілізаційних заходів, особливо по підприємствах.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання