Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У 14 громадах Харківщини запроваджено соціальну послугу з посередництва або медіації

    Про це повідомила заступниця начальника Харківської обласної військової адміністрації Віта Ковальська.
       
        Послугу надають 25 висококваліфікованих фахівців, які завершили навчання за курсами основ конфліктології, емоційної компетентності, альтернативних способів вирішення спорів та конфліктів тощо. Учасники здобули навички та знання: структури процедури медіації, попереднього етапу діагностики та аналізу конфлікту, відкриття процедури медіації тощо.
       
        «Соціальна послуга з посередництва є позасудовою процедурою врегулювання конфліктів за допомогою нейтрального посередника – медіатора. Вона націлена на досягнення взаємоприйнятного рішення та зниження емоційної напруженості між сторонами. Медіація допомагає зберігати сімейні відносини, запобігати розлученням та покращувати психологічний клімат в родинах», - зазначила Віта Ковальська.
       
        Звернутися за послугою можна до комунальних надавачів соціальних послуг Зміївської, Ізюмської, Куп'янської, Харківської, Лозівської, Первомайської, Мереф'янської, Близнюківської, Нововодолазької територіальних громад. У Валківській, Кегичівській, Пісочинській, Чугуївській та Балаклійській громадах послуга доступна у Центрах життєстійкості.
       
        В організації та підтримці навчального процесу фахівців-медіаторів сприяли партнери з Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), ГО «Всеукраїнський громадський центр «Волонтер», ГО «Ліга Медіаторів України» та ГО «МТЦ «Школа медіації».
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання