Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль з робочим візитом відвідав Харківську область

    Денис Шмигаль і начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов проінспектували хід відновлювальних робіт у селищі Старий Салтів Чугуївського району та поспілкувалися із місцевими жителями.
       
        «Старий Салтів постійно потерпає від російських атак. Попри це, життя в селищі триває. Наразі тут іде відновлення житлових будинків, амбулаторії та будівлі ліцею. Реконструкція відбувається за принципом «краще, ніж було»: утеплюється фасад, відбувається заміна інженерних мереж, враховуються норми безбар’єрності. Лише цього року на ліквідацію наслідків російської агресії в Харківській області Уряд виділив 1,7 мільярда гривень», – сказав Денис Шмигаль.
       
        Станом на сьогодні у селищі Старий Салтів реалізується 17 проєктів відновлення. Загальний обсяг фінансування складає 587,6 мільйонів гривень. Кошти – Фонд ліквідації наслідків збройної агресії.
       
        «Продовжуємо відбудовувати житлову сферу області та об'єкти соціальної інфраструктури. Сьогодні це один із основних пріоритетів нашої роботи. Щиро вдячний Уряду України і особисто прем'єр-міністру Денису Шмигалю за плідну комунікацію, підтримку та увагу до Харківщини. Продовжуємо працювати далі», – сказав Олег Синєгубов.
       
        На сьогоднішні у селищі Старий Салтів завершено 9 проєктів з відновлення багатоквартирних житлових будинків на вулицях Східній, Садовій, Перемоги, Культури та Некрасова. Роботи з відбудови інших багатоквартирних будинків тривають у межах перехідних проєктів на 2024 рік і будуть завершені згідно з планом.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання