Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Естафетою пам’яті ми вшанували полеглих героїв

    На виконання завдань Президента України щодо продовження традиції шанобливого ставлення до ветеранів ВВВ «Ми об’їхали багато населених пунктів. І скрізь люди з розумінням і повагою ставилися до проведення естафети».

    Зауважив, виступаючи перед зібраннями, заступник голови Богодухівської районної ветеранської організації І.С.Омеляненко.

    В останній день Всеукраїнської естафети пам’яті у Богодухівському районі члени делегації відвідали с. Олександрівка, с. Хрущова Микитівка, с. Шарівка.

    Зустрілися сивочолі ветерани, шкільна молодь, жителі та гості.

    Перед громадами виступила представник райдержадміністрації, завідувач сектора інфраструктури райдержадміністрації Кириченко О.В., яка наголосила, що скільки б не пройшло років, покоління будуть вдячні за щасливе сьогодення та схилятимуть голови в пошані до живих і мертвих героїв-визволителів. Приклад батьків і дідів гідний наслідування, він зобов’язує нас бути патріотами, займати активну громадянську позицію, бути гордими за свій край. Ольга Вікторівна побажала ветеранам та присутнім мирного неба, міцного здоров`я та довголіття.

    Всеукраїнська естафета пам’яті закінчує свою ходу по Богодухівській землі, але вона йде далі, крокуючи селами і містами України.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання