Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Звіт Сухининського сільського голови М.В. Горбунова перед територіальною громадою

    19 листопада перед Сухининською територіальною громадою звітував про роботу за 2013 рік сільський голова Горбунов М.В.

    На зустріч з місцевою владою були запрошені жителі сіл Сухини, Кияни, Павлове, Скосогорівка, с-ще Гавриші. Взяли участь у заході і заступник голови районної державної адміністрації Юрченко О.В. та заступник голови районної ради Самутін І.П.

    У своєму звіті сільський голова висвітлив питання: соціально-економічного розвитку, ремонту водопроводу, організації збору та вивезення твердих побутових відходів, освітлення вулиць, надання допомоги медичним закладам для проведення ремонтів, культурно-масової роботи. Розповів про надану спонсорську допомогу сільському клубові з боку народного депутата України Біловола О.М. та подарованих ним електронних вагів ФАПу для зважування немовлят.

    Були запитання і до заступника голови районної державної адміністрації Юрченка О.В. Так, жителі громади звернулися з питанням щодо сприяння у виділенні більш місткого автобусу для перевезення школярів, так як у даний час виділеному автобусу приходиться робити два рейси, внаслідок чого діти потрапляють додому пізно. Також було задано ряд питань і до представників РЕМу.

    По закінченні зустрічі заступник голови районної державної адміністрації О.В. Юрченко проінформував жителів громади щодо шляхів вирішення зазначених вище питань та взяв їх до уваги.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання