Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    В районі вживаються всі заходи щодо мінімізації виникнення нещасних випадків на водних об’єктах району

    Про це 4 червня в ході апаратної наради у голови районної державної адміністрації зазначив завідувач сектора цивільного захисту райдержадміністрації Церковний С.М.

    Так, за Богодухівським районом закріплена Харківська обласна комунальна аварійно-рятувальна водолазна служба, з якою райдержадміністрацією укладено договір щодо виконання робіт з обстеження пляжів та робіт, пов’язаних з підняттям тіл утоплених.

    КП «Богодухівжитло» укладені договори та вже виконані роботи щодо водолазного обстеження дна акваторії міського пляжу ставу «Копань». На пляжу урочища «Дем'янівка» проведене елементарне обладнання (планування піском місць заходу, встановлення попереджувальних табличок, влаштування малих архітектурних форм), передбачено організоване чергування медичних працівників та функціонування рятувальних постів на цих пляжах.

    Богодухівським відділом державної служби надзвичайних ситуацій виготовлений агітаційний матеріал тиражем 300 примірників, ведеться робота щодо їх розповсюдження в місцях відпочинку людей на водних об’єктах, при цьому проводиться роз’яснювальна робота.

    Однак, через нехтування громадянами правилами поведінки на воді, незважаючи на намагання місцевої влади, керівників установ та об’єктів, не вдалося унеможливити виникнення нещасних випадків на воді. Так, у травні поточного року все ж таки стався нещасний випадок. 17 травня на ставку «Лосики» поблизу с.Хрущова Микитівка загинув чоловік віком 62 роки. І сталося це ще до початку купального сезону.

    «Всі першочергові завдання документально викладено в Плані організаційних і практичних заходів щодо запобігання нещасним випадкам на водних об’єктах району у 2014 році. Тому все залежить від його практичного виконання керівниками різних рівнів»,- наголосив Сергій Михайлович.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання