Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Під гаслом «Державна служба зайнятості – з людьми і для людей» з 09 по 19 грудня в Богодухівському районному центрі зайнятості проходила Всеукраїнська декада зайнятості

    В її рамках в Богодухівському районному центрі зайнятості проходив день відкритих дверей, масовий захід міні-ярмарок вакансій, профінформаційні та профорієнтаційні групові заходи (семінари: "Легальна зайнятість", "Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці", "Як розпочати власний бізнес?", презентація курсів навчання, семінар за участю осіб з інвалідністю, семінар з орієнтації на громадські та інші роботи тимчасового характеру, семінар для осіб старше 45 років), семінар з керівниками органів місцевого самоврядування, в рамках яких відбулись інформаційно-довідкові, просвітницькі, тематичні спеціалізовані заходи.

    Громадяни та учнівська молодь Богодухівського району, які взяли участь у цих заходах, ознайомлені з можливістю підбору підходящої роботи, у т.ч. тимчасової; отримали консультаційні послуги, зокрема з профорієнтації, профнавчання, з питань чинного законодавства про зайнятість населення, іншу актуальну інформацію, пов’язану з працевлаштуванням.

    Для учнів 8 – 11 класів загальноосвітніх шкіл району (Богодухівська гімназія №1, Братеницька ЗОШ, Павлівська ЗОШ, Кленівська ЗОШ,

    Семеноярська ЗОШ), вихованців комунального закладу Богодухівський спеціальний навчально – виховний комплекс Харківської обласної ради та учнівської молоді Богодухівського професійного аграрного ліцею були проведені семінари: “Державна служба зайнятості: допомагає, консультує, навчає”, «Як орієнтуватись у світі професій» з використанням ПАК «Профорієнтаційний термінал», "Молодь на ринку праці", «Співбесіда з роботодавцем», де учні мали можливість пройти комп’ютерне діагностичне тестування щодо вибору професії.

    У приміщенні УСЗН Богодухівської РДА щоденно спеціалісти центру зайнятості здійснювали інформування громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції про стан ринку праці в регіоні; соціальні послуги, які надає державна служба зайнятості; актуальні вакансії по Харківському регіону та по Україні, в тому числі з наданням житла; про порядок реєстрації в центрі зайнятості; призначення матеріального забезпечення на випадок безробіття.

    Для представників органів місцевого самоврядування, роботодавців, соціальних партнерів проведено засідання круглого столу "Державна служба зайнятості - з людьми і для людей" та семінар "Організація громадських та інших робіт тимчасового характеру", де взяли участь 33 роботодавці.

    З 09 по 19 грудня 2014 року комплекс різних послуг одержали 773 незайнятих та зайнятих громадян, в т.ч. учнівської молоді 476, працевлаштовано 30 громадянин, одноразову виплату допомоги по безробіттю для зайняття підприємницькою діяльністю виявили бажання одержати 5 безробітних Богодухівщини, направлено на професійне навчання 2 безробітних, 19 чол. взяло участь у громадських та інших тимчасових роботах. 

    Завдяки проведенню таких інформаційно-масових заходів була досягнута головна мета – максимально поєдналися інтереси роботодавців та населення, а також підвищилася обізнаність громадян щодо комплексних соціальних послуг, які надаються службою зайнятості.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання