Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дорогі мої богодухівці!

    Щиро, від душі вітаю усіх вас з новим етапом у житті нашому і нашої держави – наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим!

    Рік, що завершується, був непростим і нелегким для України і нас, її народу.

    Революція гідності, спроби наших недругів і заздрісників позбавити нашу державу здобутої незалежності, на щастя, зрештою розбудили українців від кілька столітнього сну, згуртували нас, надали нам сил усе перебороти і в майбутньому стати заможною, культурною і суверенною європейською державою.

    Шлях до цієї мети був і є довгим і нелегким. І всі ми це розуміємо і готові до будь-яких випробувань в ім’я своєї свободи, за яку віддали життя мільйони найкращих синів і дочок нашого багатостраждального народу. Тепер нас уже не залякати і не подолати ніколи і нікому. І це вже зрозумів увесь світ.

    Незважаючи на нинішні труднощі, війну на сході нашої країни, на всі внутрішні і зовнішні негаразди, ми стараємось працювати, не покладаючи рук.

    На Богодухівщині у 2014-му, що полишає нас, вирощено високий урожай усіх сільгоспкультур, успішно розвиваються промислова галузь, підприємства малого та середнього бізнесу.

    Аграріями району зібрано більше 173 тис.тонн зернових культур при запланованих 116 тис.тонн. У порівнянні з прогнозними показниками зросло виробництво сої та соняшнику. Фактична урожайність цукрових буряків склала 620 ц/га, що вдвічі перевищує плановий показник.

     Достойно завершує 2014 рік промисловий комплекс району. За прогнозними показниками обсяги реалізації промислової продукції зросли майже на 20% до показників за минулий рік.

    Відновлена робота ПАТ «Первухінський цукрозавод».

    Продовжує розвиватися торгівельна мережа району, яка за рік зросла на 12 одиниць.

    Із кожним роком зростає роль малого та середнього бізнесу в економіці району. Торік ними реалізовано продукції на суму 207 млн.грн. (40,5% від загального обсягу реалізації району) і у 2014 році обсяги їх не зменшилися.

    Освітня галузь району працювала над удосконаленням мережі навчальних закладів.

    За рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища продовжувалося будівництво Комплексу по управлінню комунальними відходами в м. Богодухові потужністю 39 тис. куб. м на рік. У 2015 році планується введення його в експлуатацію

    Мешканці нашого району активно допомагають українській армії, вимушеним переселенцям з Донбасу і Криму.

    Я пишаюсь своїми земляками і всіма тими українцями, які зустрічатимуть Новий рік і Різдво Христове в окопах і бліндажах, і бажаю, щоб 2015 – й приніс нам мир, спокій, справедливість, здоров’я, радість і впевненість в завтрашньому дні. Успіхів вам, мої богодухівці, благополуччя і любові до рідного краю, до нашої Вітчизни, своїх рідних і близьких.

    З Новим роком, з Різдвом Христовим! Хай береже нас доля, хай допомагає нам Бог побудувати і берегти для нащадків сильну, незалежну, багату державу.

    З Новим роком! Слава Україні!

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання