Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Головне - зробити правильний вибір

    Завжди перед випускниками шкіл постає питання професійного самовизначення.

    З метою надання учням якнайширшої інформації про світ професій 12 лютого начальником відділу надання соціальних послуг Богодухівського районного центру зайнятості Філіповою О.В. був проведений профорієнтаційний урок «Як орієнтуватись у світі професій» для учнів 9-х класів Богодухівського ліцею №3.

    Урок розпочався з діагностики знань дітей про сучасний ринок праці та перелік існуючих професій.

    Для розширення уявлення молоді про професійний світ Олена Володимирівна розповіла про історію виникнення деяких професій. Торкнулася секретів спілкування з роботодавцями, правильного ведення діалогу. Олена Володимирівна акцентувала, наскільки правильно використовувати міміку, жести, долати хвилювання під час співбесіди, переконувати без нав’язування своєї позиції чи думки. Учні дізнались, як складати резюме, як вдягатись на співбесіду з роботодавцем, як презентувати себе, адже саме від цих перших кроків залежить кінцевий результат - працевлаштування.

    Учні активно брали участь в заході, вони ставили запитання, ділились досвідом батьків та друзів, обговорювали власні бачення процесу пошуку роботи та самореалізації.

    Наприкінці заходу учні, які бажали визначити свої професійні нахили та інтереси, пройшли комп’ютерне тестуваня. На згадку діти отримали профорієнтаційний астропрогноз.

    Усіх бажаючих розібратись в своїх вподобаннях або потребуючих допомоги у працевлаштуванні було запрошено до районного центру зайнятості, де їм завжди нададуть кваліфіковані послуги з пошуку роботи, складання резюме та допоможуть в організації професійної підготовки, перепідготовки та підвищенні кваліфікації.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання