Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На території району запроваджуються режимні правила

    18 лютого на апаратній нараді у голови районної державної адміністрації завідувач сектора оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату районної державної адміністрації Шепель М.М. довів інформацію Харківського прикордонного загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України про запровадження на території району режимних правил визначених постановою Кабінету Міністрів України від 30 січня 2015 року №38 «Деякі питання підвищення рівня національної безпеки України».

    Зокрема на територію району на період проведення антитерористичної операції поширюється дія частини 22 Закону України «Про державний кордон України» та встановлюється система контрольованого прикордонного району, яка включає режимні заходи, що регламентують правила в’їзду, тимчасового перебування, проживання, пересування громадян України та інших осіб, провадження робіт, обліку та тримання на пристанях, причалах і в пунктах базування малорозмірних суден, інших засобів тощо.

    Запровадження визначеного режиму передбачає надання повноважень органам та підрозділам Державної прикордонної служби України на території району. А саме здійснювати контроль щодо дотримання правил перебування, проживання, пересування громадян України та інших осіб, обліку та тримання на пристанях, причалах і в пунктах базування маломірних плавзасобів, зупиняти та оглядати транспортні засоби, притягувати до адміністративної відповідальності осіб за порушення прикордонного режиму.

    Також до присутніх були доведені вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 27 липня 1998 року №1147 «Про прикордонний режим», якою визначено порядок в'їзду, тимчасового перебування, проживання, пересування громадян України та інших осіб у прикордонній смузі та контрольованому прикордонному районі.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання