Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Забезпечення ефективної роботи центру надання адміністративних послуг підвищує довіру громадян до органів влади та вдосконалення організації надання адміністративних послуг

    Акцентувала під час апаратної наради у голови райдержадміністрації державний адміністратор центру надання адміністративних послуг Снігур Т.В., доповідаючи з питання про роботу центру надання адміністративних послуг у 2014 році та шляхи удосконалення його діяльності.

    Для ефективної діяльності роботи Центру були розроблені нормативно-правові акти, які є регуляторними актами, та пройшли відповідну експертизу в районному управлінні юстиції, а саме: Положення про Центр надання адміністративних послуг (розпорядження голови районної державної адміністрації від 11 червня 2014 року №1/63) та Перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Богодухівської районної державної адміністрації Харківської області (від 04 грудня 2014 року №402).

    Відповідно до розпорядження голови Богодухівської районної державної адміністрації з 01 жовтня 2014 року Центр надання адміністративних послуг для фізичних та юридичних осіб працює в понеділок, середу та п’ятницю з 8-00 до 17-00 години без перерви на обід, вівторок з 10-00 до 20-00 години, четвер з 11-00 до 20-00 години та у суботу з 8-00 до 15-00 години без перерви.

    Центр надання адміністративних послуг під час виконання покладених на нього завдань взаємодіє з центральними та місцевими органами виконавчої влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами або організаціями.

    Між Харківською обласною державною адміністрацією, Харківською міською радою та Головним управлінням ДМС України на виконання Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» була підписана угода про співпрацю, якою передбачено надання дев’яти адміністративних послуг по лінії міграційної служби через Центр надання адміністративних послуг з 01 жовтня 2014 року.

    Відпрацьована система отримання та передачі документів для надання адміністративних послуг з Богодухівським районним сектором ГУ Державної міграційної служби України в Харківській області.

    За період з 01 жовтня по 30 грудня 2014 року через Центр надання адміністративних послуг, звернулося 389 громадян за 400 послугами та надано було 400 послуг міграційної служби.
    Відповідно до Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» суб’єктам господарської діяльності надано три консультації, розглянуто та зареєстровано одне звернення (заяви та повідомлення) щодо отримання документів дозвільного характеру. Видано два документа дозвільного характеру за принципом організаційної єдності.

    Матеріально-технічне забезпечення діяльності центру надання адміністративних послуг відповідно до статті 18 Закону України «Про адміністративні послуги» та пункту 20 постанови Кабінету Міністрів України від 20 лютого 2013 року №118 «Про затвердження Примірного положення про центр надання адміністративних послуг» здійснюється за рахунок державного та місцевого бюджетів.

    При створенні центру за рахунок місцевого бюджету, центр з надання адміністративних послуг було забезпечено повністю офісними меблями, комп’ютерами та оргтехнікою.

    За рахунок спонсорської допомоги редакції газети «Все про бухгалтерський облік» було надано 5 інформаційних стендів.

    Постійно проводиться висвітлення діяльності адміністративного центру в газеті «Маяк» та на офіційному веб-сайті Богодухівської районної державної адміністрації, а також в приміщенні Богодухівської районної державної адміністрації є офіційний стенд.

    Так на даний час, існує потреба постійного моніторингу діяльності Центру. Лише таким чином громадяни зможуть швидко та якісно отримувати адміністративні послуги за принципом “єдиного вікна”.

    Поряд з відміченими показниками всі суб’єкти надання адміністративних послуг та представники місцевих дозвільних органів, які беруть участь у роботі центру, добре розуміють, що є ще над чим працювати, щоб дійти до високого рівня надання адміністративних послуг. Цим самим допомогти населенню нашого міста та району змінити ідеологію відносин між владою та громадянином.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання