Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Професія твоєї мрії

    З метою інформування випускників про професії і шляхи їх набуття, про права молоді при вступі у навчальні заклади та реальні потреби ринку праці 16 лютого при ініціюванні Богодухівського районного центру зайнятості був проведений ярмарок професій для 630 випускників 10 навчальних закладів району під гаслом «Професія твоєї мрії

    У приміщенні Богодухівського центру дитячої та юнацької творчості, де проводився захід, випускники ознайомились з підготовленими для них описами професій, паспортами підприємств, різноманітним інформаційним матеріалом служби зайнятості. Професійно-технічні навчальні та вищі учбові заклади представили свої наочності для більш наглядної агітації випускників до вступу в їхні навчальні заклади. Участь у заході прийняли найвідоміші вузи м. Харкова: Харківський національний технічний університет сільського господарства ім.П.Василенка, Харківський національний університет внутрішніх справ, Харківський національний університет радіоелектроніки, Харківський національний університет міського господарства ім. О.М.Бекетова, Харківський національний педагогічний університет ім. Г.С.Сковороди та ін.

    У заході взяли участь перший заступник голови Богодухівської районної державної адміністрації Яцюк В.Б., Богодухівський міський голова Олексенко Н.І., начальник відділу освіти Богодухівської районної державної адміністрації Безмінова І.Г., директор Богодухівського районного центру зайнятості Лещенко Н.В., методист Богодухівського центру дитячої та юнацької творчості Соловйова О.О., начальник відділу Філіпова О.В.

    Директор центру зайнятості Н.В. Лещенко наголосила, що ярмарок професій спрямований на популяризацію робітничих професій, яких потребує сучасний ринок праці, а також спрямований на ознайомлення випускників ЗОШ Богодухівського району.

    Перед випускниками стоїть нелегке завдання: зробити крок, який вирішить їхню життєву долю. Тому хочеться побажати їм обрати професію до душі і стати справжніми професіоналами своєї справи, взявши за орієнтир слушні поради служби зайнятості.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання