Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ювілей улюбленої газети

    Впродовж 85 років виходила і виходить стабільно і регулярно (за винятком періоду фашистської окупації) районна громадсько-політична газета «Маяк».

    Змінювалась назва («За соціалістичну перебудову», «Прапор комуни», «Маяк»), змінилося 10 редакторів і ще більше журналістів (декотрі, як Микола Калініченко, Михайло Тимченко, Семен Зимич, Василь Усатий, Віра Ярова та ін. віддали газеті по 40 років свого трудового життя). Але безперечним в історії видання є те, що кожен з них, незалежно від терміну роботи, залишав свій слід в історії газети, в історії рідного краю.

    Сьогоднішній «Маяк» зусиллями своїх видавців став ближчим до людей, став тим інструментом, який єднає громаду. Від першого свого редакційного світанку і до сьогодні газета пліч-о-пліч крокує з жителями Богодухівщини.

    Змінилося обличчя газети: стиль її матеріалів, якість друку. Проте залишилися добрі традиції, започатковані ще в далекому минулому – вони і є підґрунтям для подальшого розвитку та вдосконалення редакційної роботи.

    В той-же час - 85-річний ювілей - це свято, перш за все читачів, котрі передплачували і передплачують, читали і читають улюблену газету, чим робили і роблять журналістську працю необхідною і потрібною.

    Бажаємо районній громадсько-політичній газеті «Маяк» процвітання, щирого визнання читачів та колег, а прекрасному колективу редакції – реалізації найсміливіших творчих задумів!

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання