Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Створити спроможну територіальну громаду – наше спільне завдання

    03 червня під головуванням В.А.Шарова відбулося громадське обговорення проекту Перспективного плану формування територій громад Богодухівського району за участю керівництва району та міста, представників трудових колективів та організацій, осередків політичних партій та громадських організацій, керівників органів місцевого самоврядування.

    В обговоренні взяли участь Д.С.Баринова, керівник регіонального центру підтримки – Офісу з питань впровадження реформ у сфері місцевого самоврядування, децентралізації повноважень органів виконавчої влади та М.І.Тітов, перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, голова постійної комісії Харківської обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності. Обговорення пройшло у формі конструктивного діалогу, під час якого всі виступаючі змогли поділитися своїми думками.

    У кінці обговорення голова райдержадміністрації В.А.Шаров підбив підсумок, зауваживши, що процедура об’єднання досить складна, але всі, хто візьме участь у цьому процесі, повинні всі ризики прийняти на себе. «Це дуже добре, що ми зараз так жваво дискутуємо і обговорюємо це питання, - зауважив Володимир Анатолійович, значить ми закладаємо можливість реформування».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання