Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Районною державною адміністрацією визначено низку завдань на найближчий період

    Сьогодні головою районної державної адміністрації В.А.Шаровим у ході проведення чергової наради за підсумками роботи у травні 2015 року за участю керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації та її апарату, було розглянуто стан справ у галузях економіки району та визначено першочергові завдання на найближчий період.

    Зокрема, детально розглянуто виконання бюджету району та акцентовано увагу на необхідності вжиття відповідних адміністративних заходів щодо залучення у сферу освіти субвенцій бюджетів місцевих рад. Встановлено завдання стовідсотково оздоровити дітей пільгових категорій, забезпечити влаштування 7 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до сімейних форм виховання, продовжити роз’яснювальну роботу в сім’ях, що перебувають в складних життєвих обставинах.

    Заслухано інформацію щодо соціального захисту громадян, зокрема демобілізованих строкової служби. Наголошено на необхідності залучення до співпраці в частині обстеження умов проживання громадян пільгових категорій представників органів місцевого самоврядування району.

    Проаналізовано цінову ситуацію на споживчому ринку району, охарактеризовано роботу промислових та сільськогосподарських підприємств.

    Звернуто увагу на необхідності продовження роботи щодо обговорення проекту перспективного плану формування територій громад району, оперативного й масштабного висвітлення на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації інформацій її структурних підрозділів.

    Надано доручення щодо повного виконання планових показників в частині мобілізації військовозобов’язаних осіб.

    Відзначено, що звернення громадян, які надійшли до районної державної адміністрації протягом минулого місяця, практично вирішено позитивно.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання