Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Флешмоб для богодухівців: “Не гайте часу в чергах!”

    14 червня 2015 року працівники районного управління юстиції провели флешмоб на вулицях міста Богодухова, в ході якого начальник Богодухівського районного управління юстиції Бородавка А.І. та начальник реєстраційної служби Заяц М.М. роздавали флаєри та розповідали громадянам про електронні онлайн - сервіси Міністерства юстиції України, які дають змогу громадянам України отримати необхідні документи без участі державного реєстратора через офіційний веб-сайт розпорядника реєстру у вигляді електронних документів. Послуги, які можна отримати онлайн:

    реєстрація бізнесу (за модельним статутом);

    довідка, виписка, витяг про компанію, в тому числі для надання державним органам, банкам, контрагентам, а також для участі у державних закупівлях тощо;

    Інформація про нерухомість:

    - свідоцтво про право власності;

    - витяг про державну реєстрацію;

    - рішення про зупинення розгляду заяви/відмову у реєстрації прав.

    Обираючі онлайн-послуги – громадяни обирають швидкість, зручність та захищеність.

    Для отримання документів онлайн необхідно зробити 5 простих кроків: 1) зайти на сайт  http://new.minjust.gov.ua/ua та обрати розділ Онлайн-сервіси"; 2) ввести пошукові дані (це може бути назва компанії, код єдиного реєстру, прізвище засновника чи директора); 3) зачекати 20-30 секунд поки сформується документ; 4) миттєво сплатити за послугу карткою (вартість послуги - не більше 50 гривень за бізнес-довідки та 21 гривня - за довідку із реєстру нерухомості); 5) роздрукувати документи (роздрукований витяг, довідка чи виписка мають таку ж юридичну силу, як документ із печаткою).

    Для отримання довідки не потрібно жодних електронних цифрових підписів чи інших ідентифікаторів, адже відповідно до положень Закону України «Про електронні документи та електронний документообіг» виписки, витяги та довідки в паперовій та електронній формах мають однакову юридичну силу. У разі, якщо представники якогось із органів чи банківських установ відмовляються приймати роздруковані документи, одразу необхідно інформувати про це представників Міністерства юстиції за телефоном гарячої лінії 0(44) 279-82-55 або листом на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання