Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Діти - наше майбутнє

    Відзвеніли веселі шкільні дзвінки, пролунав останній акорд випускного вальсу. Стихли дитячі кроки в класах і коридорах рідної Улянівської школи. Для дітей настала довгоочікувана пора - пора літніх канікул. Але немає канікул у директора школи Гаманюк Лілії Олексіївни. Для неї та її команди літні канікули - це спекотна пора ремонтів, прибирання і переживань, для того, щоб у новий навчальний рік зустріти своїх вихованців у красивих, затишних, чистих та свіжих приміщеннях рідної школи.

    Ремонт - це завжди великі витрати. Багато чого вже зроблено своїми силами: класи сяють новою фарбою, розпочався ремонт внутрішнього туалету. Але є проблеми, які неможливо вирішити без значної фінансової підтримки. Основна і найбільш значуща проблема, яка постала - це ремонт даху школи. Рішенням сесії Улянівської сільської ради виділили 50 тис.грн. на ремонт даху, але цих коштів виявилось явно замало. І тоді, Улянівський сільський голова Батожський О.В. спільно з батьківським комітетом та керівництвом школи звернулися до відомого в районі помічника у вирішенні значних проблем, земляка Логінова В.В.

    11.07.2015 року з робочим візитом в село Улянівка, а конкретно до школи приїхала «група швидкого реагування»: голова районної державної адміністрації Шаров В.А., заступник голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінов В.В., радник голови районної державної адміністрації Зирянова В.В. На місці вони оглянули спортивний зал, другий поверх, піднялися на дах, аби самим переконатися в серйозності проблеми.

    По закінченню огляду, слово взяв заступник голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінов В.В., виступавши перед людьми, які до того часу вже зібралися на подвір’ї школи, він пообіцяв, що вже у вівторок почнуться ремонтні роботи, значну частину яких він профінансує. Голова районної державної адміністрації Шаров В.А. у свою чергу запевнив у повній підтримці та контролі за ходом робіт. До жителів села Улянівки звернулася радник голови райдержадміністрації Зирянова В.В., вона подякувала людям і керівництву села за небайдужість та підтримку, розуміння та бажання в наш нелегкий для всіх час зробити своє село ще більш красивим та заможним.

    Багато питань накопичилося у селян. Зустріч вийшла багатогранною і конструктивною. Сільський голова Батожский О.В. і директор школи Гаманюк Л.О. запросили Логінова В.В., Шарова В.А. і Зирянову В.В. на Свято першого дзвоника. На завершення зустрічі заступник голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінов В.В. сказав: «Тільки спільними зусиллями ми зможемо подолати всі труднощі!».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання