Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Село моє чудове cвяткує іменини веселково

    08 серпня село Володарівка Богодухівського району відзначило 100 річчя від дня Дня народження.

    З цим святом володарівців привітав голова Богодухівської районної державної адміністрації В.А. Шаров. Побажав процвітання, радості й тепла в оселях, щоб не лише на свята, але кожного дня у володарівців був і стіл, і до столу, щоб не переводилися у цьому мальовничому і дружному селі дбайливі господарі, здорові діти, міцні сім’ї та головне – дружба, яка об’єднала всіх на всенародному святі. Зазначив: «Головне те, що ви – вагома складова нашої територіальної громади!».

    Голова районної ради Д.К.Тризна привітав ювілярів, зичив їм процвітання та розвитку, щоб завжди світило сонце, а оселі наповнювали мир і злагода.

    За вагомий особистий внесок у розвиток села, щире вболівання за добробут його мешканців, активну громадську позицію та з нагоди святкування Дня села Володарівка грамотами Богодухівської районної державної адміністрації та районної ради нагороджені:

    Ярошенко Р.І. – депутат Богодухівської районної ради

    Глусцова Н.А. – депутат Кленівської сільської ради

    Пономаренко Н.М. – депутат Кленівської сільської ради

    Черкасов В.В. – приватний підприємець.

    Цей святковий день був багатий на подарунки.

    Народний депутат України О.М.Біловол подарував мешканцям Володарівки сертифікат на спортивний майданчик та вручив подяки шанованим людям Володарівки.

    Кленівський сільський голова О.І. Ярошенко побажав односельцям злагоди та миру, запевнив, що разом вони зроблять село ще більш кращим та багатим.

    Подарунки на честь Дня села отримали володарівці від директора Агрофірми ім. Г. Сковороди М.І.Куценка.

    Батути, солодка вата, атракціони, музичні вітання від самодіяльних артистів Володарівського та Гурінівського сільських клубів доповнили веселу атмосферу свята.

    У цей день мешканці села дякували голові Богодухівської районної державної адміністрації В.А. Шарову та заступнику голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКО «СОЛІДАРНІСТЬ» В.В.Логінову за подарунок до Дня села – освітлення двох вулиць села.

    Керівник району відмітив великий внесок депутата Кленівської сільської ради Н.А.Глусцової в роботі з організації заходу.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання