Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяє розбудові та розвитку нашого району, області та держави

    07 грудня відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування.

    Голова районної державної адміністрації Шаров В.А. у своєму виступі наголосив: «Сьогодення ставить перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати європейську державу. Відтак, всі ми об'єднані навколо однієї мети – покращити життя людей через реалізацію соціально-економічних проектів на місцевих рівнях».

    За останні роки органи місцевого самоврядування повірили у свої сили, подолали інертність, відкрили для себе широкі можливості співпраці із соціальними інвесторами.

    Володимир Анатолійович побажав голові районної ради Панову С.Ф., головам та секретарям місцевих рад, депутатам, наполегливості, мужності і нових здобутків у нелегкій і відповідальній праці, миру, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх життєвих планів і сподівань.

    Слова вдячності за самовіддану працю лунали на адресу представників місцевого самоврядування району на благо розвитку нашої землі, в ім’я розквіту України від голови районної ради Панова С.Ф., Богодухівського міського голови Голуба В.М., митрофорного протоієрея отця Стефанія.

    За сумлінну роботу і вагомий внесок у розбудову та становлення місцевого самоврядування найкращі його представники отримали грамоти та подяки.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання