Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дорогі богодухівці та жителі району!

    Тепло й сердечно вітаю вас зі світлими, радісними святами, які об’єднують у собі й наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – з Новим роком і Різдвом Христовим!

    Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2015 рік був насиченим багатьма добрими подіями та напруженою працею. Він подарував нам новий професійний і життєвий досвід, згуртував нас і дав можливість створити всі умови для подальшого розвитку.

    Бажаючи жити в чистому та привабливому краї, жителі Богодухівщини взяли участь у щорічній всеукраїнській акції «За чисте довкілля», під час якої ліквідовано несанкціоновані сміттєзвалища, упорядковано місця почесних поховань, меморіальні комплекси, прибрано парки та сквери.

    Ми гідно відзначили знаменну дату - 70-ту річницю Перемоги над нацизмом у Європі, вшанувавши наших захисників, ветеранів Другої світової війни.

    У червні у нашому місті відбулася радісна і довгоочікувана подія: звершено освячення нових накупольних хрестів та дзвонів Свято-Духівського храму, будівництво якого розпочато в 2010 році.

    Всі разом ми святкували День молоді, День Державного Прапора України та День Незалежності, Дні села.

    Дружною родиною вітали перших демобілізованих бійців, які повернулися на рідну землю. Ми вдячні їм за виконаний обов’язок, стійкість і витримку, мужність і героїзм, відданість справі захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України.

    Великою підтримкою для бійців 93-ої окремої механізованої бригади став приїзд громадської організації «Спільна справа – Слобожанщина», представники якої подарували їм концертну програму та веселу, радісну атмосферу.

    Вшановуючи пам'ять загиблого Сергія Слісаренка, відкривали меморіальну дошку. Адже такі сміливі воїни, як Сергій Слісаренко та Геннадій Сухина служать прикладом для прийдешніх поколінь.

    Наш край здавна славився як аграрний. Сільськогосподарськими підприємствами району зібрано 125,6 тис.тон ранніх зернових культур при врожайності 40,7 ц/га.

    На базі тих же сільськогосподарських підприємств проводились Дні поля.

    Одним з головних завдань Богодухівського району стало, безперечно, ремонтування доріг. Завдяки фінансовій підтримці місцевих підприємців здійснений ямковий ремонт асфальтового покриття доріг в села Івано-Шийчине, Сінне, Братениця, Зарябинка, Павлівка, Полкова Микитівка, відрізок дорожнього полотна Богодухів – Валки – Нова Водолага, Мурафа-Мерчик-Костянтинівка, Богодухів-Павлівка-Гути, Сухини, Губарівка та інші.

    Гідно представив район свою експозицію на Великому Слобожанському ярмарку. Делегація нагороджена Дипломом Великого Слобожанського ярмарку та почесним третім місцем у номінації «Краще представлення району».

    У житті кожної людини все починається з дитячого садочка. Подальші кроки кожної дитини – це фундамент майбутнього, який закладається у ранньому віці.

    Справжнім святом для всіх мешканців села Петропавлівка, від малого до великого, стало відкриття навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад».

    Велика вдячність всім, хто то брав участь у цій благородній справі, бо майбутнє наших дітей - це майбутнє держави!

    Невдовзі розпочнеться новий відлік часу, у свої законні права вступить 2016 рік. Нехай для кожного з вас, дорогі земляки, він буде успішнішим, радіснішим та кращим.

    Нехай яскрава різдвяна зоря, яка зійде над вашими домівками, виправдає усі добрі надії і сподівання, принесе достаток і добробут вашим родинам.

    Хай панують у ваших оселях мир, взаєморозуміння і любов.

    Щасливого Нового року й веселих різдвяних свят!

    З повагою.
    Голова районної державної адміністрації
    В.А.Шаров

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання