Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Служіння суспільству, реалізація концепції «поліція та громада», забезпечення публічної безпеки та порядку

    26 лютого голова районної державної адміністрації В.А.Шаров, голова районної ради С.Ф.Панов, керівники структурних підрозділів, а також голови органів місцевого самоврядування взяли участь у презентації нової функціональної штатної структури груп реагування патрульної поліції Богодухівського району.

    У своєму виступі начальник Богодухівського відділення Валківського відділу поліції ГУНП України в Харківській області Е.В.Коваленко зазначив, що у Богодухівському районі розпочато роботу груп реагування патрульної поліції, які цілодобово забезпечуватимуть оперативне реагування на повідомлення про правопорушення та інші події. Крім того, патрульні поліцейські будуть виконувати функції превенції, проводити профілактичну роботу з особами, які перебувають на адміністративному обліку.

    Едуард Вікторович визначив основні завдання поліції. Наприкінці висловив подяку голові районної державної адміністрації В.А.Шарову, голові районної ради С.Ф.Панову, Богодухівському міському голові М.В.Голубу, а також усім сільським, селищним головам за взаєморозуміння та підтримку у створенні нової поліції на території району.

    Цього ж дня усі присутні мали можливість оглянути нові машини, якими забезпечена Богодухівська поліція.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання