Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Обговорені питання реалізації державної політики щодо регулювання ринку праці

    07 червня у приміщенні районного будинку культури відбувся круглий стіл з питання «Взаємодія з органами виконавчої влади та соціальними партнерами у вирішенні питань легальної та продуктивної зайнятості, розширення можливостей працевлаштування шляхом укладення контракту на військову службу, стимулювання роботодавців для створення нових робочих місць з метою поліпшення ситуації на ринку праці».

    Відкрила захід перший заступник голови районної державної адміністрації В.В.Зирянова. «Сьогодні головним завданням для органів влади, місцевого самоврядування, соціальних партнерів, роботодавців є правильне визначення та розробка дієвих шляхів стабілізації ринку праці, розширення мережі прикладання праці, і відповідно, чисельності працевлаштованих громадян, зменшення обсягів тіньової зайнятості, стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць», - зазначила вона.

    У заході взяли участь директор Харківського обласного центру зайнятості В.Л.Міненко, голова районної державної адміністрації В.А.Шаров, керівники органів місцевого самоврядування, підприємці та громадські організації району.

    По закінченню засідання круглого столу, Володимир Анатолійович подякував усім за участь та наголосив на необхідності таких заходів на території району, зазначивши, що відповідними службами району застосовуються різні аспекти забезпечення продуктивної зайнятості, зниження рівня безробіття. Додав, що на протязі січня-травня 2016 року послугами служби зайнятості скористалися 1176 осіб, працевлаштовано 900 осіб, в тому числі безробітних - 657, що складає 76,5%. До громадських робіт залучено 364 безробітних, професійне навчання за направленням служби зайнятості під замовлення роботодавців отримали 306 осіб та на контрактну службу у Збройні Сили України працевлаштовано 16 осіб.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання