Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про стан виконання доручення Адміністрації Президента України від 05.02.2016 №03-01/255 щодо виконання плану з відбору громадян на військову службу за контрактом

         Відпрацьований план заходів щодо залучення громадян на військову службу за контрактом на території Богодухівського району, який погоджений з Богодухівським об’єднаним міським військовим комісаріатом та затверджений головою районної державної адміністрації.
         Розроблено спільне рішення Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату з Богодухівською районною державною адміністрацією з організації відбору кандидатів для прийняття на військову службу за контрактом на 2016 рік.
         Протягом кварталу за участю представників Богодухівського військкомату та районної державної адміністрації проведено інформаційні бесіди в сільських та селищних рада з потенційними кандидатами на військову службу за контрактом у Збройні Сили України.
         У Богодухівському районному центрі зайнятості за участі представників Богодухівського військкомату та районної державної адміністрації проведено інформаційний захід (семінар) щодо залучення потенційних кандидатів на військову службу за контрактом у Збройні Сили України.
         Проведена робота спільно з керівниками автотранспортних підприємств та перевізниками щодо розміщення рекламно-агітаційної продукції з популяризації військової служби за контрактом в маршрутних автобусах району.
         Протягом кварталу в районній газеті «Маяк» розміщені 8 матеріалів щодо мотивації громадян до проходження військової служби за контрактом, а також розповсюджені агітаційні матеріали про переваги військової служби за контрактом в місяцях масового перебування громадян та в сільських радах.
         На офіційному сайті районної державної адміністрації розміщена інформація з реклами військової служби за контрактом під рубрикою «Усе що треба знати про службу в армії за контрактом».
         Планове завдання на IV квартал – 14 громадян.
         Станом на 13 грудня Богодухівським ОМВК призвано на військову службу за контрактом 13 громадянин, що складає 100%.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання