Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні воїни Збройних сил України!

    Щиро вітаю вас із професійним святом! Ваші мужність, героїзм та патріотизм стали в ці дні запорукою спокійного життя населення Харківщини. Ви захищаєте наше мирне небо, тому значущість вашої щоденної праці важко переоцінити.

    За останні два роки престиж професії військового в нашій країні надзвичайно зріс, зросла й майстерність армії, відчутно покращився рівень озброєння.

    Наше завдання на найближчі часи – підняти на новий рівень усі питання соціального захисту військових. У цьому напрямку вже проведено велику роботу. Сьогодні учасники антитерористичної операції мають змогу за рахунок коштів бюджету Харківської області проходити оздоровлення в кращих спеціалізованих санаторних закладах регіону. На Харківщині працюють усі державні програми, розраховані на учасників АТО, у тому числі й програма виділення земельних ділянок, за якою землю в регіоні отримали вже понад 700 учасників бойових дій. Певен, що це лише початок, адже в керівництва держави та регіону є повне розуміння того, наскільки велику роль у житті країни відіграє наша армія.

    У День Збройних сил України ми не тільки вшануємо всіх героїв, що боронять нашу незалежність, але й обов’язково згадаємо тих, хто віддав своє життя за мирне майбутнє нашої країни. Вічна їм пам’ять та слава!

    Усім воїнам української армії в цей день хочу побажати міцного здоров’я, щастя, наснаги та перемог. Тим, хто сьогодні знаходиться на передовій, - повернутися додому живими й здоровими. Ми всі чекаємо на вас!

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання