Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні харків'яни та мешканці Харківської області!

    Від усієї душі вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим! Я впевнений, що цього року нас чекає багато хороших подій і новин.

    Дуже важливо, що наша область входить у 2016-й рік із бюджетом. Це означає, що наші лікарі, вчителі, працівники культури та соціальної сфери вчасно отримають зарплати. Ми зможемо продовжити реалізацію всіх поставлених завдань і розвивати регіон.

    Підводячи підсумки 2015-го року, хочу відзначити: з головним завданням, яке ми перед собою ставили, вдалося впоратися. Харківська область залишилася мирною. Ми зберегли спокій і економічну стабільність у регіоні. Нам вдалося, незважаючи на всі складнощі, зібрати рекордний урожай і забезпечити Харківщину хлібом. Ми виділили серйозні кошти на розвиток медицини та оновлення обладнання в лікарнях області. Відновили програму «Шкільний автобус» і частково оновили обладнання навчальних класів у школах. Змогли реалізувати ряд важливих інфраструктурних проектів у районах області. Ми однозначно повернулися обличчям до харківських спортсменів і надали їм усю можливу підтримку.

    Я не буду обіцяти вам у 2016-му році «золоті гори» й автобани в кожному селі. Принцип нашої команди: говорити тільки те, що ми дійсно можемо зробити й обов'язково зробимо. Можу гарантувати, що в 2016-му році ми продовжимо реалізацію всіх проектів, які розпочали в 2015-му. Харківська обласна адміністрація, як і раніше, буде приділяти підвищену увагу сферам охорони здоров'я та освіти, розвитку спорту, підвищенню інвестиційної привабливості області та захисту прав підприємців.

    Наш регіон розвивається, і я впевнений, що в нього великі перспективи та хороше майбутнє. Те, як швидко ми досягнемо поставлених високих цілей, без перебільшення залежить від кожного жителя Харківщини. Кожен із вас своєю щоденною працею робить внесок у скарбничку успіхів Харківської області. Я знаю, що харків'яни - працьовиті, інтелектуальні, активні та небайдужі люди. З такими людьми разом можна досягти навіть того, що здається неможливим.

    Хочу побажати миру, благополуччя й добра вам і вашим родинам! З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

    Голова Харківської обласної державної адміністрації
    Ігор Райнін

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання