Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дорогі земляки!

    26 квітня виповнюється 30 років з того дня, який назавжди змінив історію України та всього світу. 30 років тому в нашій країні сталася найбільша техногенна аварія в історії - вибух на Чорнобильській АЕС. Його наслідки могли б бути ще більш катастрофічними, якби не десятки тисяч мужніх людей, які ціною власного здоров'я та власного життя змогли зупинити пожежу на ЧАЕС і тим самим врятувати людство від радіаційної загрози. Це подвиг, який ніколи не буде забутий.
    2016 рік оголошено Президентом України Петром Порошенко Роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС і пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи. У Харківській області в рамках загальнонаціональних заходів посилено роботу з громадськими організаціями чорнобильців. Разом ми визначили, як будемо вшановувати загиблих і яку допомогу необхідно надати нашим ліквідаторам чорнобильської аварії. Переконаний, що ми повинні приділяти особливу увагу чорнобильцям не тільки у зв'язку з річницею. Це повинна бути постійна робота - якісна і націлена на результат. Серед важливих заходів, які будуть реалізовані на Харківщині вже цього року - капітальний ремонт обласного диспансеру радіаційного захисту. Кошти на ці цілі вже закладені в обласному бюджеті.
    І цього року, й усі наступні роки одним із головних завдань для нас лишаються допомога постраждалим від аварії на Чорнобильській АЕС, своєчасне надання їм соціальних і медичних послуг. Усе, що можна зробити в цьому напрямку на рівні керівництва Харківської облдержадміністрації, буде зроблено.
    Прошу всіх земляків 26 квітня запалити свічки в пам'ять про тих, хто пожертвував своїм життям і здоров'ям заради нас і наших дітей. Світла пам'ять загиблим ліквідаторам, ми ніколи не забудемо їх подвиг!

    Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Липень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930311234

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання