Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олег Синєгубов зустрівся з головою Управління ООН із координації гуманітарних справ в Україні

    Під час зустрічі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова з головою Управління ООН із координації гуманітарних справ України Сарою Гілдінг, сторони обговорили шляхи покращення гуманітарної ситуації.
       
        «Наразі ми маємо зосередитись на допомозі тим людям, яких вже евакуювали із прифронтових територій. І одне з головних питань сьогодні - це покращення умов проживання у місцях компактного проживання, в тому числі і в зимовий період», - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.
       
        Громадян, які потребують прихистку, розміщують в місцях тимчасового проживання, де нараховується вже більше 6 тисяч осіб, з яких майже тисяча – це діти.
       
        Місця тимчасового проживання першочергово продовжують забезпечувати гігієнічними та продуктовими наборами, новою електротехнікою, гаджетами та канцелярськими приладами для навчання дітей.
       
        «Перш за все ми плануємо надавати допомогу внутрішньо переміщеним особам, які щойно виїхали із зони бойових дій. Зокрема, це літні люди і вразливі верстви населення - маломобільні та особи з інвалідністю», - зазначила Сара Гілдінг.
       
        На сьогодні в області зареєстровано 527,3 тисячі внутрішньо переміщених осіб. Найбільша їх кількість в області проживає у Харківській, Валківській, Богодухівській та Зміївській територіальних громадах.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Червень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    272829303112
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання