Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведено чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богодухівського району

    31 травня під головуванням начальника Богодухівської районної військової адміністрації Анатолія РИСЦОВА проведено чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богодухівського району.
       
        Розглянуто чотири питання порядку денного. На засіданні було прийнято рішення про заборону відвідування місць масового відпочинку населення на водних об’єктах району у літній період 2024 року. Обговорено основні проблемні питання щодо стану утримання та створення місць забору води для потреб пожежогасіння у населених пунктах та стан протипожежного водопостачання. Проаналізовано результати проведених обстежень хімічно небезпечних об’єктів та об’єктів зберігання, транспортування та реалізації нафтопродуктів. Затверджено перелік з графіками роботи пунктів незламності, розміщених на території району, на літній період 2024 року, з можливістю надавати в них базові послуги населенню, та перелік пунктів незламності, переведених у стан готових до відкриття.
       
        По всім пунктам порядку денного були прийняті відповідні рішення та поставлені конкретні завдання.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання