Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині оновили дитяче консультативно-діагностичне відділення

    В Інституті патології хребта та суглобів імені професора М.І. Ситенка НАМН України до Дня захисту дітей відкрили оновлене дитяче консультативно-діагностичне відділення.
       
        Заступниця начальника Харківської ОВА Олена Логвинова відвідала відремонтоване відділення та наголосила, що свою роботу воно розпочало ще у 1932 році.
       
        «Для Харківщини має вагоме значення відкриття сьогоднішнього дитячого консультативно-діагностичного відділення, бо раннє виявлення патології суглобів у діточок – це запорука здорової людини у подальшому. Мені дуже приємно, що фахівці цього інституту є і як науковцями, так і практичними лікарями. І все робиться для того, щоб наше населення було здоровим», – сказала Олена Логвинова.
       
        Зокрема, у відділенні оновили дитячу кімнату, кабінети лікарів та регістратуру.
       
        «Дякую за підтримку Харківській ОВА та меценатам, які допомогли реалізувати проєкт з оновлення відділення, зокрема, Тарасу Ситенку. На сьогодні рівень визначення допомоги, який надається в нашому закладі діточкам з різних куточків України, перебуває на найвищому рівні. Відкриття в прифронтому місті такого відділення дуже важливе», – розповів в. о. директора Інституту патології хребта та суглобів імені професора М.І. Ситенка НАМН України Станіслав Бондаренко.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання