Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Табір Стійкості GoGoCamp вперше приймає дітей з Харківщини

    Поїздка у табір Стійкості для дітей з трьох громад Харківщини: Золочівської, Богодухівської та Дергачівської, стала можливою завдяки колаборації Харківської обласної військової адміністрації та громадської організації GoGlobal.
       
        55 дітей віком від 15 до 17 років майже два тижні проведуть в одному з наймальовничіших місць українських Карпат, розповідає директорка Департаменту науки і освіти ХОВА Ольга Безпалова.
       
        «Це діти з громад, які межують із зоною активних бойових дій. Тому їм особливо необхідно перезавантажитися. Значну увагу їм приділятимуть психологи, допомагаючи розвивати емоційний інтелект через арт-терапію. Тож, діти розвиватимуть свої комунікативні навички та набиратимуться позитивних емоцій», - зазначає Ольга Безпалова.
       
        Це саме ті підлітки, яким наразі необхідна психологічна підтримка, розповідає начальниця Управління освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради Вікторія Балюк: «Через постійну атаку ворога на нашу громаду діти знаходяться в постійному страху. І цей табір – прекрасна можливість для відпочинку».
       
        Через те, що харківські школярі змушені навчатися дистанційно, потреба у спілкуванні з однолітками є для них найбільш очікуваною в цій подорожі.
       
        Програма табору включає заняття за програмою «Розвиток емоційного інтелекту засобами арттерапіі», які сприятимуть кращому усвідомлюванню та вираженню власних емоцій, розумінню емоцій інших. Навчальні тренінги з розвитку навичок комунікації, командоутворення. Активності з вожатими спортивного та творчого напрямку і зустрічі з мотиваційними спікерами.
       
        Це перша поїздка дітей спільно з освітньою фундацією GoGlobal. Після повернення першої групи дітей з відпочинку до табору Стійкості поїдуть діти з інших громад Харківщини.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання