Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Харківщина отримала чергову партію гуманітарної допомоги від німецьких партнерів

    Генератори та обладнання вдалося отримати завдяки плідній співпраці з Міністерством закордонних справ Німеччини, Посольством Німеччини в Києві та Федеральним агентством з технічної допомоги (THW), які допомагають Харківщині з перших днів повномасштабного вторгнення.
       
        Цього разу на потреби Харківської області передали масштабну партію генераторів потужністю від 20 до 200 кВт, розподільники електроенергії для них, спальні мішки, теплові гармати з комплектуючими, «буржуйки», відбійні молотки та віброплити, мережеві подовжувачі тощо. Першу партію генераторів розподілили між Балаклійською, Чугуївською, Пісочинською та Богодухівською територіальними громадами, а також Харківськими тепловими мережами.
       
        «Ми вдячні нашим міжнародним партнерам за цю вагому допомогу і увагу до потреб деокупованих та постраждалих населених пунктів Харківської області. Надалі працюватимемо на базі Регіонального офісу міжнародного співробітництва, аби забезпечити життєдіяльність області», - зазначив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.
       
        Генератори використовуватимуть для підсилення об’єктів критичної інфраструктури на випадок довготривалої відсутності світла.
       
        «Першочергово забезпечимо генераторами котельні, об’єкти водопостачання та водовідведення громади, адже маємо посилено готуватися до майбутнього опалювального сезону», - зазначив начальник Балаклійської міської військової адміністрації Віталій Карабанов.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання